Pages - Menu

viernes, 24 de mayo de 2013

Briose cu struguri

                             Briose cu struguri













Ingrediente:

4 oua,
100 gr zahar,
150 gr faina,
20 ml ulei,
1 praf de copt,
 un praf de sare,
rom,
struguri de masa.

Mod de preparare:

Formele de briose se pun intr-o tava de cuptor. Strugurii galbeni si rosii se curata de pe ciorchine , fiecare bob se taie in doua si se curata usor de seminte, se pun intr-un bol cu rom. Separat se obtine compozitia pentru briose. Se separa ouale, se bat albusurile spuma cu zahar, se amesteca galbenusurile cu uleiul pana ce compozitia se formeaza arata ca maioneza, praful de copt se amesteca cu faina, praful de sare.Se amesteca toate componentele iar compozitia se toarna in forme. In fiecare briosa vom pune boabe de struguri de culori diferite. Se introduc in cuptorul incalzit si se lasa pana capata culoare aurie. Cand se racesc se pudreaza cu zahar farin.

Servire:

Se servesc reci, ca desert la cafea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario