Ingrediente:
4 oua,
100 gr zahar,
180 gr faina,
40 gr cacao,
80 ml ulei ,
2 plicuri zahar vanilat,
o jumatate plic praf de copt,
un praf de sare,
10 ml ulei pentru uns forma.
Umplutura:
200 gr visine,
20 gr faina,
30 gr zahar pudra.
Decor:
cicolata cu lapte milka,
20 gr zahar pudra.
Mod de preparare:
Visinele se curata de samburi , se pudreaza cu zaharul farin si se lasa deoparte.
Albusurile se bat spuma cu zahar, s eparat galbenusurile se mixeaza intr-un bol mai mare impreuna cu ulei, vanilia, praful de sare . Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacao si albusurile spuma apoi amestecam usor.
In forma unsa si tapeta cu faina se adauga jumatate din compozitie, adaugam visinele trecute prin faina apoi restul de compozitie. Se niveleaza suprafata si se introduce in cuptorul incalzit la 160 gr.
Se lasa la copt timp de 30-40 min. Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa sa se racesca complet.
Se glazureaza cu ciocolata topita apoi introducem la rece pentru cateva minute.
Se portioneaza in felii care se pun pe un platou, apoi se pudreaza fin cu zahar pudra.
Pofta Buna!

No hay comentarios:
Publicar un comentario