lunes, 29 de abril de 2013

Fursec cu ciocolata

                        Fursec cu ciocolata












Ingrediente:

1 pachet de unt ,
2 galbenusuri,
200 gr zahar,
1 praf de copt,
un praf sare,
rom,
5 ml otet,
2 plicuri zahar vanilat,
faina cat cuprinde.

Decor:

ciocolata cuvertura.

Mod de preparare:

Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma. Adaugam galbenusurile, sarea, rom, praful de copt stins in otet si se amesteca bine. Se adauga vanilia , apoi faina cat cuprinde. Se pune copozitia intr-un pos cu sprit si se toarna sub forma de stea intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la foc potrivit. Cand sunt gata se lasa sa se raceasca. Separat se pregateste ciocolata cuvertura. Intr-un bol din inox se pune ciocolata cuvertura la topit pe baie de abur. Se adauga cateva picturi de ulei, se omogenizeaza si se pune intr-un cornet din hartie. Se decoreaza fursecurile dupa preferinta.
Se lasa apoi la rece.

Servire:

Se servesc alaturi de cafea sau ceai. Delicioase.

No hay comentarios:

Publicar un comentario