miércoles, 10 de abril de 2013

Desert cu portocale

                       Desert cu portocale





 
Ingrediente 4 cupe:

Crema diplomat:

1 ou, 60 gr zahar,
 50 ml lapte,
1 lingurita de gelatina,
200 gr frisca, vanilie ,
 coaja de portocale confiata taiate cubulete.

Decor:

frisca batuta vanilata si dulce ,
 felii de portocale,

Mod de preparare:
Intr-un vas se adauga gelatina inmuiata in lapte rece, zaharul, oul omogenizam si punem pe Baine-Marie.
Cand crema s-a ingrosat luam vasul de pe baia de abur si lasam la racit (se amesteca din cand in cand).
Crema rece , se omogenizeaza , se adauga frisca batuta spuma, vanilia , coaja de portocala confiata si se amesteca usor pana obtinem o compozitie uniforma.
Compozitia se pune in cupe, se acopera cu folie si le introducem la frigider cca 2 ore.
Se decoreaza cu aveline de frisca si felii de portocale.

Pofta Buna!

No hay comentarios:

Publicar un comentario