Ingrediente Ciuperci umplute:
10 ciuperci potrivite,
1 ceapa,
30 ml ulei,
1 ardei gogosar in otet ,
1 lingurita drojdie inactiva,
3 fire de patrunjel proaspat,
sare si piper dupa gust.
Preparare Ciuperci umplute:
Separat intr-o tigaie punem uleiul la incins , se adauga ceapa taiata marunt si lasam cca 2 min sa se caleasca. Se adauga coditele de la ciuperci , taiate cubulete si amestecam. Lasam pe foc si amestecam din cand in cand tip de 5 min. Se adauga ardeiul gogosar din otet taiat cubulete, patrunjelul tocat marunt , drojdia inactiva, sare si piper dupa gust. Drojdia are rol de a lega compozitia.
Se umplu ciupercile , se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc la cuptor pentru 15 min.
Se servesc calde sau reci, sunt delicioase !
Pofta Buna!

No hay comentarios:
Publicar un comentario