Pages - Menu

lunes, 22 de abril de 2013

Chec la rece

                                  Chec la rece











Ingrediente:

250 gr biscuiti digestivi,
100 gr nuca macinata,
 50 gr nuca ,
50 gr stafide,
 50 gr cirese confiate,
50 gr coaja de portocale confiata,
 50 gr fistic decojit,
 3 linguri de miere,
120 gr unt,
100 gr ciocolata ,
esenta de rom.


Mod de preparare:

Biscuitii se rup in bucati si se pun intr-un bol.
Nuca macinata, stafidele, nuca, ciresele confiate taiate fasii, cojile de portocale confiate taiate cubulete, fisticul, se adauga peste biscuiti.
Intr-un vas punem untul, mierea, ciocolata , amestecam si punem vasul pe o baie de abur . Se lasa pana se topeste.
In bolul cu ingrediente se adauga amestecaul de ciocolata si amestecam bine..
Intr-o forma dreptunghiulara- forma de chec se pune folie alimentara, adaugam compozitia si presam.
Se introduce la rece pentru 3 ore.
Se scoate din tava , indepartam folia si portionam in felii.
Dupa preferinta se poate barota prin nuca de cocos.

Servire:
Se serveste ca desert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario