martes, 7 de mayo de 2013

Sarlota de vanilie cu capsuni

             Sarlota de vanilie cu capsuni


 









Ingrediente:

Sarlota:

3 oua,
150 gr zahar,
100 ml lapte,
vanilie,
10 gr gelatina,
500 gr frisca vegetala.

Decor:

 capsuni,
frisca,
frunze de menta.

Mod de preparare:

Gelatina se amesteca cu laptele rece si se lasa cca 10 minute la rece. Intr-un vas punem, gelatina hidratata in lapte rece, zaharul, ouale omogenizam si punem pe Baine-Marie. Se amesteca din cand in cand. Cand s-a ingrosat luam vasul de pe baia de abur si lasam la racit.Cand crema este aproape rece se adauga frisca batuta spuma , vanilie si se amesteca usor pana obtinem o compozitie uniforma. Compozitia de sarlota se pune in cupe , apoi decoram cu frisca , capsuni si frunze de menta.


Servire:

Se serveste rece.

No hay comentarios:

Publicar un comentario