miércoles, 15 de mayo de 2013

Prajitura cu nuca

                        Prajitura cu nuca












Ingrediente:

6 oua,
150 gr zahar,
120 gr faina,
100 gr nuca,
30 gr cicolata rasa,
1 praf de copt,
 20 ml apa.

Decor:

ciocolata rasa

Mod de preparare:

Ouale se separa.
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se continua mixarea pana se topeste zaharul. Galbenusurile se mixeaza separat intr-un bol cu 20 ml apa pana devine o compozitie omogena. Albusurile se adauga peste galbenusuri , se adauga nuca, ciocolata rasa, praful de copt amestecat cu faina si se amesteca usor pana se incorporeza totul. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie si se coace la foc moderat. Cand este gata se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu ciocolata rasa. Se portioneaza dupa preferinta.

Servire:

Se serveste rece.

No hay comentarios:

Publicar un comentario