Pages - Menu

jueves, 9 de mayo de 2013

Prajitura cu branza si visine

                   Prajitura cu branza si visine

 









Ingrediente:

Aluat:

500 gr faina,
2 oua,
100 gr margarina,
 1 praf de copt,
 150 gr zahar farin,
 50 gr smanatana,
sare,
vanilie.


Umplutura:

250 gr branza proaspata dulce,
stafide,
3 oua,
100 gr zahar,
vanilie,
visine.

Mod de preparare:

Primul pas: pregatim aluatul. Intr-un vas punem faina amestecata cu praf de copt, zaharul farin, smantana, ouale, margarina taiata felii subtiri, sare si vanilie. Se omogenizeaza pana obtinem un aluat nici vartos nici foarte moale. Pasul doi: umplutura -separat intr-un vas amestecam branza cu ou, stafide, zahar, vanilie. Amestecam pana obtinem o crema omogena. Intr-un vas termorezistent se unge cu margarina sau unt, se pune o parte de aluat, umplutura , apoi restul de aluat format in fasii. Se adauga visine din loc in loc , cat mai multe ca sunt gustoase
Se lasa la copt cca 30 min la foc mic.

Servire:

Se serveste ca desert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario