Macaroane cu branza
Ingrediente:
1 pachet de macaroane 250 gr,
200 gr branza telemea,
50 gr zahar, vanilie,
100 gr unt,
3 oua.
Mod de preparare:
Macaroanele se fierb in apa cu sare 10 minute. Dupa fierbere se inlatura apa fierbinte si se pun intr-o sita, se trec prin jetul de apa si se lasa la scurs. Intr-un bol radem branza telemea, se sparg ouale, se adauga zaharul, vanilia si se amesteca bine pana devine o pasta. Peste crema obtinuta se adauga macaroanele si se amesteca usor. O tava din Yena se unge cu unt, se adauga compozitia obtinuta si se introduce in cuptorul incalzit. Este gata cand compozitia devine aurie. Dupa coacere se lasa sa se raceasca 5 minute.
Servire:
Se serveste calda si rece . Dupa preferinta se poate presara cu menta tocata marunt.

No hay comentarios:
Publicar un comentario