Pages - Menu

viernes, 24 de mayo de 2013

Inghetata cu zmeura

                        Inghetata cu zmeura












Ingrediente:

300 gr zmeura,
 1/4 pepene galben,
 2 galbenusuri,
 200 ml lapte,
100 gr zahar,
 vanilie,
 150 ml frisca vegetala.

Mod de preparare:

Intr-o cratita amestecam zaharul cu galbenusurile si laptele. Se pune intr-un vas cu apa fierbinte si amestecam din cand in cand pana se ingroasa, pana ce capata consistenta unei compozitii de clatite. Se lasa apoi la racit. Separat pasam zmeura si o trecem prin sita pentru a inlatura semintele. Batem frisca, cand este gata amestecam cu compozitia rece, si cu pulpa de zmeura. Se amesteca usor si se pune la congelator. Dupa 2- 3 ore este gata. Se pune in cupe si se decoreaza cu zmeura si bucati de pepene.

Servire:

Se serveste si cu sirop de zmeura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario