martes, 7 de mayo de 2013

Inghetata cu ciocolata amaruie

                Inghetata cu ciocolata amaruie












Ingrediente:

100 gr ciocolata amaruie,
1 cutie de mascarpone,
 700 gr frisca,
200 ml lapte,
4 galbenusuri, 2
00 gr zahar.

Mod de preparare:

Galbenusurile se freaca cu zahar apoi putin cate putin adaugam laptele pana se incorporeaza. Se pune vasul pe o baie de abur si amestecam continuu pana compozitia incepe sa capete consistenta . Se ia vasul de pe baia de abur si se lasa la rece. Ciocolata amaruie se zdrobeste si se adauga in compozitia de galbenusuri. Separat se bate frisca cu zahar, cand devine spumanta adaugam mascarpone si compozitia cu ciocolata. Se omogenizeaza bine si se pune in forme la rece. Cand este gata se pune in cupe si se decoreaza cu ciocolata amaruie.

Servire:

Se serveste rece.

No hay comentarios:

Publicar un comentario