viernes, 24 de mayo de 2013

Glazura de ciocolata cu crema de branza dulce

 Glazura de ciocolata cu crema de branza dulce




 










Ingrediente:

100gr ciocolata menaj,
100ml lapte,
100gr branza dulce,
50 ml frisca,
zahar valnilat.

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata la aburi,apoi se adauga laptele si se amesteca cu un tel.O farfurie se imbraca in folie transparenta si se toarna ciocolata dandu-i o forma rotunda.Se lasa la congelator timp de 40 min.Intre timp intr-un bol se pune frisca,branza dulce si si zahar vanilat si se bat cu mixerul pana iese o crema mai vascoasa.Dupa 40 d min scoatem ciocolata de la congelator,o deslipim de pe folie si incercam sa o modelam usor punand-o pe o farfurie si cu ajutorul unui pos punem crema de branza.Se orneaza cu struguri si zahar rosu si topinng de ciocolata.

Servire:

se serveste imediat altfel ciocolata se topeste

No hay comentarios:

Publicar un comentario