Pages - Menu

viernes, 10 de mayo de 2013

Fursecuri cu fulgi de ovaz

                    Fursecuri cu fulgi de ovaz


 









Ingrediente:

250 gr margarina,
250 gr zahar,
2 oua,
 vanilie,
250 gr faina,
5 gr praf de copt,
5 gr de scortisoara,
1 praf de sare,
250 gr fulgi de ovaz,
stafide.

Decor:

 zahar farin.

Mod de preparare:

Intr-un bol mixam margarina cu zahar pana se omogenizeaza bine. Se adauga ouale unul cate unul si se mixeaza pana se incorporeaza, dupa care se adauga vanilia. Se amesteca faina cu praful de copt, sarea si scortisoara si amestecam bine pana se obtine o compozitie omogena.
Adaugam fulgii de ovaz si stafidele , se amesteca pana devine o coca mai groasa.
Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt in gramajoare distantate una de alta.
Se coc in cuptorul incins. Cand sunt gata se lasa la racit apoi se pudreaza cu zahar farin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario