miércoles, 22 de mayo de 2013

Fursec Steaua Craciunului

                     Fursec Steaua Craciunului


 

Ingrediente:

250 gr unt sau margarina,
200 gr zahar farin,
 4 galbenusuri, vanilie,
 1 praf de sare,
 miez de nuca,
 zahar pudra vanilat,
 faina cat cuprinde (cca 500-600 gr).

Mod de preparare:

Untul sau margarina se inmoaie si se omogenizeaza cu zahar farin, se adauga galbenusurile, vanilia, praful de sare si se omogenizeaza bine. Se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt , cat cuprinde astfel incat sa se obtina un aluat potrivit de intins. Se intinde aluatul pe masa de lucru cu ajutor de faina sau ulei si se portioneaza cu ajutorul formei steluta. Fiecare steluta cu ajutorul unei spatule se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt , la fiecare steluta se adauga miez de nuca. Tava cu fursecuri se introduce in cuptorul incalzit. Se lasa la copt pana capata o tenta de culoare aurie.

Servire:

Fursecurile se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar vanilat pudra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario