Pages - Menu

viernes, 24 de mayo de 2013

Cremsnit cu frisca

                            Cremsnit cu frisca











Ingrediente:

1 kg aluat foietaj,
500 gr crema de vanilie,
100 gr frisca vegetala,
50 ml smanatna,
vanilie.

Mod de preparare:

1. Aluatul se portioneaza in 2 foi, se coace prima foaie, iar a doua se portioneaza exact cat dorim sa fie portia de cremsnit.
2. Dupa ce coacem foile , marginile care se prind de tava se maruntesc si le punem intr-un bol , ne trebuiesc pentru decor.
3. Crema de vanilie calda, chiar fierbinte se pune pe prima foaie de foietaj intreaga, deasupra punem foaia portionata.
4. Se lasa la rece pentru 1 ora sa se inchege crema bine.
5. Dupa ce scoatem cremsnitul de la rece, batem frisca si portionam.
6. Se decoreaza fiecare portie cu frisca si se decoreaza cu foi de aluat copt.
7. Se pastreaza la rece.

Servire:

Se serveste rece.

No hay comentarios:

Publicar un comentario