miércoles, 1 de mayo de 2013

Cornulete cu mere

                          Cornulete cu mere












Ingrediente:

500 gr foietaj

Umplutura:

6 mere de vara,
100 gr zahar,
 20 gr unt,
scortisoara.

Decor:

zahar pudra vanilat.

Mod de preparare:

Pregatim umplutura: merele se spala, se rad si se pun intr-o cratita cu unt , zahar si scortisoara. Se pune cratita pe foc mic si se lasa sa se caleasca pana scade zeama formata apoi se lasa la racit.
Foietajul se intinde, se taie in forme patrate de marime potrivita se pune umplutura . Fiecare patrat se ruleaza si se pun intr-o tava tapetata cu hartie si se introduce in cuptorul incalzit. Se lasa la copt pana devin aurii. Cand sunt gata se pun pe platou , se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar farin.

Servire:

Se servesc alaturi de cafea sau ceai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario