Pages - Menu

lunes, 6 de mayo de 2013

Briose cu arahide

                         Briose cu arahide









Ingrediente:

6 oua,
200 gr unt sau margarina,
100 gr unt arahide,
200 gr zahar,
350 gr faina,
 40 gr cacao,
1 plic praf de copt,
1 praf de sare.

Decor:

zahar farin.

Mod de preparare:

Intr-un bol se mixeaza untul , untul de arahide cu zahar, pana devine o crema spumanta. Se adauga ouale, un praf de sare si omogenizam cateva minute. La final se adauga faina amestecata cu praful de copt ,cacao si amestecam pana la incorporare. Se mai mixeaza cca 2-3 minute pana obtinem o compozitie omogena. Intr-o tava cu forme de briose se pun chese si turnam compozitia cu ajutorul unui pos cu dui. Se introduce tava in cuptorul incalzit , se lasa la copt la foc potrivit. Dupa coacere se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar farin.

Servire:

Se servesc reci la cafea sau ceai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario