miércoles, 15 de mayo de 2013

Briose cu afine

                            Briose cu afine











Ingrediente:

3 oua,
 120 gr de margarina sau unt la temperatura camerei,
 130 gr de zahar,
150 gr faina,
2 plicuri de zahar vanilat,
 o jumatate pachetel praf de copt,
 afine ( eu am avut afine in lada frigorifica).

Mod de preparare:

Se mixeaza zaharul cu margarina sau unt, se adauga ouale pe rand, apoi zaharul vanilat, faina cu parful de copt amestecat si se mixeaza bine. Afinele congelate se pun intr-o sita si se trec printr-un jet de apa rece. Am pregatit o tava cu forme de briose , am pus in fiecare hartie speciala , cu o lingurita am pus in fiecare compozitie , apoi am adaugat afine, iar la sfarsit se mai adauga compozitie pentru a acoperi afinele.
Le-am dat la cuptor (preincalzit) la 180 de grade si le-am lasat la copt cca 20 – 25 min, depinde de cuptor.

Servire:

Se servesc reci pudrate cu zahar farin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario