Ingrediente:
600 gr biscuiti ,
150 gr ciocolata,
250 gr unt,
30 gr cacao,
150 gr zahar,
50 gr stafide aurii,
esenta de rom.
Decor:
zahar farin vanilat sau cacao.
Mod de preparare:
Se sfarama biscuitii uscati cu mana si se pun intr-un bol mai mare.
Intr-un vas se pune zaharul, 50 ml apa si se pune pe foc. Cand a dat primul cocolt se adauga cacao si unt. Se amesteca bine si se lasa cca 2 min sa fiarba amestecand continuu. Se adauga ciocolata si lasam sa se racesca.
Peste biscuiti adaugam stafidele cu rom, compozitia formata mai sus si amestecam bine.
Compozitia formata se pune pe folie alimentara si rulam strans. Din compozitia de mai sus am format 3 rulouri.
Se pun pe o tava si se introduc la frigider pentru 1 ora.
Se inlatura folia, se trec rulourile prin zahar pudra sau cacao si se portioneaza.
Este un desert rapid si gustos.

No hay comentarios:
Publicar un comentario