Ingrediente:
Foaia de rulada:
5 oua,
5 linguri zahar,
6 linguri faina,
2 plicuri zahar vanilat.
Umplutura:
100 gr marmelada capsuni,
250 gr marmelada caise,
Mod de preparare:
Compozitia se toarna pe o hartie de copt, se pune pe dosul unei tavi si se introduce in cuptorul incalzit la 200 gr C timp de 10 min.
Se scoate din cuptor si se pune cu fata pe un servet de bucatarie umed, hartia de copt se scoate cu grija , apoi punem peste foaia de rulada un alt servet umed.
Se lasa cca 30 min, apoi se inlatura servetul de deasupra si adaugam marmelada. Marmelada de capsuni se pune prima, apoi urmeaza marmelada de caise, astfel atunci cand se portioneaza sa aiba in centru o culoare mai inchisa.
Cu ajutorul prosopului de sub foaie rulam strans. Rulada formata se pune pe o folie de aluminiu, se impacheteaza si se tine la rece min 1 ora.
Se poate decora dupa preferinta : cu zahar pudra, frisca, marmelada si nuca de cocos, etc

No hay comentarios:
Publicar un comentario