sábado, 27 de abril de 2013

Fursecuri cu marmelada si ciocolata

           Fursecuri cu marmelada si ciocolata


  











Ingrediente:

1 pachet de unt ,
 3 galbenusuri,
180 gr zahar pudra,
o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu ,
 un praf sare,
 5 ml otet,
faina cat cuprinde.

Umplutura:

 marmelada

Decor:

cicolata alba si ciocolata de cacao


Mod de preparare:

Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma. Adaugam galbenusurile, sarea, bicarbonatul de sodiu stins in otet si amestecam bine. Se adauga faina cat cuprinde. Se pune copozitia intr-un pos cu dui si se toarna aveline intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la foc potrivit. Cand sunt gata se lasa sa se raceasca. Dupa racire se lipesc cu marmelada doua cate doua apoi se decoreaza cu gratar fin de ciocolata alba si ciocolata de cacao.
Servire:
Se servesc ca desert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario