Ingrediente:
250 g unt,
100 g zahar pudra ,
1 ou,
50 gr smantana,
1 pliculet zahar vanilat,
400 gr faina,
100 gr marmelada de capsuni,
200-300 gr alune maruntite (fara sare) .
Mod de preparare:
Se adauga treptat faina si amestecam pana se incorporeaza. Din aluatul obtinut se formeaza bile mici cu ajutorul mainilor trecute prin apa.
Se tavalesc prin alunele maruntite si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cu varful unui sprit (varful de la pos) se formeaza in fiecare bila cate o gaura in care adaugam cu ajutorul unui pos marmelada de capsuni .
Tava cu fursecuri se introduce in cuptorul incalzit si se coc cca 20 -25 min la foc potrivit (pana devin aurii).
Se servesc alaturi de cafea sau ceai. Sunt un deliciu !
Pofta Buna!

No hay comentarios:
Publicar un comentario