Pages - Menu

domingo, 28 de abril de 2013

Fursec cu gem de prune

                       Fursec cu gem de prune













Ingrediente:

1 pachet de unt ,
 2 galbenusuri,
200 gr zahar,
 1 praf de copt,
un praf sare,
5 ml otet,
 faina cat cuprinde.

Umplutura:

 gem de prune ,
 nuca,
rom.

Mod de preparare:

Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma. Adaugam galbenusurile, sarea, praful de copt stins in otet si se amesteca bine. Se adauga faina cat cuprinde, astfel incat sa obtinem un aluat numai bun de modelat. Se intinde cu ajutorul unui praf de faina o foaie, se pune umplutura se ruleaza si se taie in bucati uniforme. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la foc potrivit. Cand sunt gata se lasa sa se raceasca. Pentru servire se pot pudra cu zahar farin.

Servire:

Se servesc alaturi de cafea sau ceai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario