Pages - Menu

sábado, 27 de abril de 2013

Fursec cu ciocolata si fistic

                Fursec cu ciocolata si fistic













Ingrediente:

1 pachet de unt ,
 3 galbenusuri,
 180 gr zahar pudra,
o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu ,
un praf sare,
 5 ml otet,
faina cat cuprinde.

Decor:

cicolata ,
fistic

Mod de preparare:

Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma. Adaugam galbenusurile, sarea, bicarbonatul de sodiu stins in otet si amestecam bine. Se adauga faina cat cuprinde. Se pune copozitia intr-un pos cu sprit si se toarna aveline printr-o simpla apasare, de forma unei stelule intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la foc potrivit. Cand sunt gata se lasa sa se raceasca. Dupa racire se glazureaza cu ciocolata si se presara fistic maruntit.

Servire:

Se servesc alaturi de cafea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario