Pages - Menu

sábado, 27 de abril de 2013

Fursec cu ciocolata alba

                      Fursec cu ciocolata alba











Ingrediente:

1 pachet de unt ,
3 galbenusuri,
180 gr zahar pudra,
o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu ,
 un praf sare,
 5 ml otet,
faina cat cuprinde.

 Decor:

 cicolata alba ,
 decor ciocolata

 
Mod de preparare:

Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma. Adaugam galbenusurile, sarea, bicarbonatul de sodiu stins in otet si amestecam bine. Se adauga faina cat cuprinde, astfel incat sa obtinem un aluat potrivit ca si consistenta. Se pune aluatul la rece pentru 30 min. Cu ajutorul fainii si o merdenea intindem aluatul si cu ajutorul unei forme steluta formam fursecurile. Se ia fiecare steluta de aluat cu grija si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la foc potrivit. Cand sunt gata , adica aurii pe margine se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. Dupa racire se glazureaza cu ciocolata alba si se presara decor de ciocolata.
Servire:
Se servesc alaturi de cafea sau ceai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario