Pages - Menu

domingo, 21 de abril de 2013

Clatite cu inghetata de vanilie

                Clatite cu inghetata de vanilie












Ingrediente:

Foi de clatite:

 2 oua,
20 gr zahar,
 200 ml apa minerala,
250 ml lapte,
vanilie, faina cat cuprinde,
un praf de sare.

Umplutura:

dulceata de prune

Decor:

inghetata de vanilie

Mod de preparare:
Intr-un bol spargem ouale, adaugam praful de sare, laptele, vanilie, zaharul , apa minerala si se omogenizeaza bine, se adauga faina cat cuprinde astfel incat sa se obtina o compozitie mai groasa ca smantana.
Intr-o tigaie incinsa punem o picatura de ulei , turnam un polonic de compozitie , miscam astfel incat sa se formeze si se pune la prajit. Clatita se prajeste bine pe ambele parti.
Dupa prajire clatitele se umplu cu dulceata de prune. Se aseaza cate doua pe farfurie si se decoreaza cu o cupa de inghetata si sirop de dulceata.

Pofta Buna!



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario