Ingrediente:
6 albusuri ,
80 gr zahar,
2 linguri de miere,
150 gr faina,
20 gr cacao,
40 gr nuca macinata,
40 ml ulei,
1 praf de copt, zahar vanilat,
coaja rasa de la o lamaie,
1 praf de sare.
Mod de preparare:
Cand albusurile sunt spumate bine si zaharul este dizolvat se adauga peste compozitia cu miere . Se adauga faina amestecata cu praful de copt si sare.
Se amesteca usor. O parte din compozitia formata se amesteca cu cacao.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune compozitie fara cacao , nuca macinata si compozitie de cacao.
Cu o furculita se amesteca usor din loc in loc pentru a obtine un aspect frumos dupa coacere.
Tava se introduce in cuptorul incalzit si se lasa la copt la foc potrivit pana devine auriu-roscat.
Se lasa sa se raceasca complet apoi se portioneaza.

No hay comentarios:
Publicar un comentario